2013. gada 9. jūnijs

Viņš ir klāt!

Kad sapratām, ka Čārlijs pie mums ieradīsies jau pēc stundas, sēdējām ar telefonu rokās un šo brīdi gaidījām, kā padsmitgadnieces pielūdzēja zvanu. Kad nu beidzot, ilgi gaidītais brīdis bija pienācis, mēs tuvāk iepazināmies ar šī projekta veidotājiem: Dāvi un kinologiem Ivaru un Karīnu. Kā arī ar galveno vaininieku Charlie Chaplin Beckett 'n' Elf jeb Čārliju. Mūsuprāt, gan viņš izskatās daudz mazāks nekā bildēs, tomēr vēl draudzīgāks nekā bijām iedomājušies. Būs īsta sabiedrības dvēsele, jau tagad redzam! 
Šodien arī sapratām, ka mums kā pagaidu māju devējiem būs daudz jādara, lai suns izaugtu mierīgs, socializēts un mentāli attīstīts, bet tieši tāpēc mūsu rīcībā būs Karīna un Ivars, kas jau šodien paspēja atbildēt uz mūsu varbūt nedaudz primitīvajiem jautājumiem.
Arī pirmā mācība jau šodien bija rokā - ūdeni bļodā pagaidām varam liet pavisam nedaudz, citādāk Čārlijs izjūt lielu vēlmi nirt bļodā un taisīt baseinu istabas vidū. Bijām arī pirmajā pastaigā uz Ziedoņdārzu, un Čārlijs jau pamanījās iegūt daudz jaunu draugu un apbrīnotāju. Patiešām katrs pretīmnācējs atplauka smaidā, redzot mazo lumpačotāju ar lielajām ķepām, kurš gan mums par pārsteigumu uzvedās pirmklasīgi. No sākuma gan drusku vajadzēja saitīti pieturēt stingrāk, taču. jau mājās nākot, viņš bija iemanījies, ka jāstaigā pa ietvi mums blakus. Tomēr lielās pastaigās doties vēl nevaram, jo mūsu mazais biedrs ļoti ātri piekūst, nav jau joka lieta nostaigāt tādu gabalu ar mazām ķepiņām. 
Ak jā, ja jums liekas, ka esat visu, kas graužams, novākuši no pētnieka acīm, tad ziniet, ka tā nav. Čārlijs šodien mēģināja pagaršot arī radiatorus, mēs gan cenšamies katrā tādā reizē pateikt, ka tā nedrīkst un iedot vietā mantu, ko grauzt. Šobrīd mīļāko mantu topā ir gara desu virtene, kur katrai no desām ir seja, taču pat tās šodien izskatās apmierinātas ar dzīvi. Mēs tāpat!

Novēlot jauku vakaru, 
Dana un Voldemārs!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru